Kesäkuntoon kesäksi 2023

Joulu on mennyt… kinkut ovat kohta syöty ja edessä on vielä Uuden Vuoden juhlinta, mutta sitten pitäisi jälleen ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa pieni painon tarkkailu – mutta miten se pitäisi tehdä, jotta siitä olisi oikeasti hyötyä pidemmälle ajalle? Olisiko apu esimerkiksi FitFarmin nettipalvelussa?

Kilojen kerryttäminen on huomattavasti helpompaa kuin niistä eroon pääseminen – ainakin näin hyvinvointivaltiossa elettäessä, mutta sitten kun niitä kiloja on tullut, niin tiedämme, että ainakin jossain määrin niitä omia elämäntapoja pitäisi korjata, jotta tulevaisuudessa ne kilot eivät tulisi aiheuttamaan ongelmia omalle terveydelle.

Miten FitFarm auttaa?

Fitfarm on kansallisen hyvinvoinnin puolustaja. Fitfarm pyrkii toiminnallaan ennaltaehkäisemään vaivoja ja sairauksia sekä parantamaan kunkin jaksamista ja hyvinvointia. Tällä on vaikutusta koko kansanterveyteen. FitFarmille tärkeitä asioita ovat auttaminen, välittäminen ja tietoon pohjautuva toiminta. Tästä syystä asiakkaamme antavat meille 8,5 / 10 arvosanan. FitFarm palveluita ovat verkkovalmennukset, joita FitFarm on tehnyt jo yli 10 vuoden ajan, ensimmäisenä Suomessa, ja joita on käyttänyt yli 300 000 suomalaista asiakasta. Käytyään FitFarm verkkovalmennuksen 84% asiakkaista kertoo voivansa valmennuksen jälkeen paremmin kuin ennen sitä. 

Mihin asioihin saattaisit tarvita tukea?

  • Treenaamiseen, ruokavalioon ja painonpudotukseen liittyvissä asioissa saat helposti tukea valmennuksista, treenikaverista, Personal Trainerista ja myös hyvistä varusteista – hyvillä lenkkareilla juokseminen ja kävely sujuvat paljon sutjakkaammin!
  • Työelämän muutoksiin voit saada tukea, kun keskustelet ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa, otat rohkeasti selvää uusista mahdollisuuksista sekä teet vaikkapa ammatinvalintatestin, jos et ole aivan varma uudesta suunnasta.
  • Parisuhdeasioihin saat apua esimerkiksi kirjoista, kursseista, parisuhderetriiteistä ja yhdessä sovitusta parisuhdeajasta. Jos taas olet sinkku ja toivot suhdetta, voit etsiä sopivaa kumppania harrastusten parista, netistä ja olemalla avoin kohtaamiesi ihmisten suhteen. Kun heijastat sisäistä tyytyväisyyttä, sinua on helppo lähestyä.

Huomaat tästä listasta varmasti sen, että elämäntapamuutoksiin on tarjolla valtavasti tukea. Et ole yksin, ja voit valita tueksesi hyvin erilaisia, itsellesi sopivia keinoja.

Jutta ja Juha Larm

Nämä ovat ne kaksi henkilöä, joihin FitFarmin yritys perustuu, ja jotka ovat esillä mediassa tuon tuosta – useimmiten puhumassa elintavoista, oikein syömisestä, liikkumisesta sekä sosiaalisista suhteista.

Kaikenikäiset ja -kokoiset kuntoon

FitFarm on suomalaisen fitnessvalmentaja Jutta Gustafsbergin ja kehonrakentaja Jari Mentulan perustama valmennusyritys, joka tarjoaa asiakkailleen personal training -palveluita, harjoitusohjelmia sekä kuntoon ja ravintoon liittyviä neuvoja. FitFarmin asiakkaita ovat lähes kaikenikäiset ja -kokoiset suomalaiset miehet sekä naiset.

Fitfarmin suosituin ja laajin dieettiohjelma on heidän Superdieetinsä. Tämä 6 viikkoa kestävä nettivalmennusohjelma on kerännyt jo tuhansia asiakkaita​, ja se on räätälöity ihmisille moniin eri elämäntilanteeseen. Valmennus kattaa sekä liikunnan että ruokailun, joskin siitä on tarjolla myöskin vain ruokailua kattava versio. Superdieetti on luotu helpoksi seurattavaksi, ja sellaiseksi että sitä voisivat hyvin myöskin aloittelevat laihdutta​jat soveltaa. Poiketen monista internetissä myytävistä tuotteista, nämä Fitfarmin kurssit alkavat aina tiettynä päivänä, jotta ihmiset voivat tukea toisiaan aloittaessaan laihdutusprojektinsa yhtä aikaa.