Joulu 2021

Meillä jokaisella on välillä tilanne päällä, että olisi hyvä saada jostain rahaa. Toisaalta voisimme myös hakea lainan jolla maksaisi pienempiä osamaksuvelkoja ja -lainoja pois eli ottaisi yhdistelmälainan, mutta toisaalta tilanne voi olla sellainen, että oma talous mahdollistaisi pienen lisälainan, jolla voisi ostaa jotain kivaa itselle tai perheelle.

Hae lainaa netistä – nopeasti ja joustavasti

Limiitti.fi on nyt edullisempi Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt osa Saldoa ja samalla saanut nimekseen SaldoLimiitti. Verkkosivujen ilmettä on uudistettu ja samalla on uudistunut myös SaldoLimiitin hinnasto.

Voit hakea nyt entistä edullisempaa, mutta edelleen yhtä joustavaa 2000 € lainaa, jota voit nostaa pienissä erissä tilillesi aina tarvitsemasi summan verran. SaldoLimiitin uudistuneet hinnat ovat:

●     Kuukausierä alkaen 49 €/kk

●     Todellinen vuosikorko 29,6 %

●     Nimelliskorko 19,9 %

HUOM! Saat aina omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan sinulle räätälöidyn lainatarjouksen!

Täytä lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Ensimmäinen nosto on tililläsi muutamassa minuutissa (klo 7 – 23 välisenä aikana) ja jatkossa SaldoLimiitti on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit nostaa rahaa aina tarpeen tullen ja maksamasi lainanlyhennykset palaavat luottorajallesi uudelleen käytettäviksi.

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33kk maksettaessa minimilyhennyksin.

SaldoLimiitti on osa Saldon tuoteperhettä ja lainanmyöntäjä on Suomalainen Saldo Finance Oyj. Saldo Finance oyj on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien ja palvellut jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta tarjoamalla arjen rahoitusratkaisuja.

Rahalaitos

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi:

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.

– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.

– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.

– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.

– Maksuaika 1-15 vuotta.

– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.

Rahalaitos tunnettuus on korkealla tasolla, sillä mainostamme joka päivä valtakunnallisesti kaikissa eri medioissa.

Rahalaitos.fi sivusto on vieläkin mobiili ystävällisempi eikä ohjelmassa tehdä poistoja.


Mitä jouluksi lahjaksi?

Mitä sitten tulevana jouluna voisi toivoa itselle, ostaa ystävällä tai kaverille – vai olisiko tänä vuonna sittenkin se vuosi, kun teet itse lahjat? Tässä kuitenkin pari vihjettä hyvistä lahjoista, joita voisit miettiä.

Kaalimato.com on Suomen suurin erotiikan erikoisliike netissä.

House of Brandon on suomalainen vaateverkkokauppa, joka tarjoaa muotia vaivattomasti ja nopeasti naisille ja miehille.

Yksin jouluna?

Joskus meillä ihmisillä on elämässämme vaiheita, että huomaamme olevamme yksin. Onneksi nykyään on myös tapoja löytää uusi kumppani entistä helpommin, ja jopa nopeammin….

50plusmatch.fi on asiallinen deittisivusto aktiivisille 50-plussille. 50plusmatch on yksi suurimmista deittisivustoista, erikoistuen palvelemaan kypsempään ikään ehtineitä, ystävyys- tai parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Tältä sivustolta on helppo löytää samanhenkistä ja -ikäistä seuraa. Jäsenyys on maksullinen, mutta ensimmäiset 6kk saa ilmaiseksi ja palvelun keston voi määritellä haluamakseen.

Miksi 50plusmatch?

• Vain 50-plussille
• Ensimmäinen ja suurin deittisivusto 50-plussille
• Vastaa ilmaiseksi täysijäsenien viesteihin
• Jokainen profiili tarkastetaan yksitellen

Uusia ominaisuuksia 50plusmatch-palvelussa:

– uusi mobiiliapplikaatio
– Visailut-osio jossa käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä vaivattomasti
– Treffeille-osio jossa jäsenet voivat kertoa mitä haluavat tehdä treffeillä
– Profiilin täydentämistä on helppo seurata etusivulla
– Laajennettu haku

Uusi deittisivusto RichMeetBeautiful on ylellinen sivusto, jolla korkeatuloiset ja viehättävät sinkut voivat kohdata toisensa. Tarjolla ei ole palveluita taloudellista tai muuta vastinetta vastaan.

Eliittikumppani on palvelu pitkäaikaista ja onnellista parisuhdetta etsiville sivistyneille ja aidoille sinkuille. Yli 15 miljoonalla eurooppalaisella rekisteröidyllä jäsenellään, Eliittikumppani on osa yhtä Euroopan suurimmista seuranhakupalveluista. Palvelu perustuu niin kutsuttuun Matching-menetelmään, jossa jäsenten yhteensopivuus määritellään tieteellisesti. Menetelmä huomioi sekä jäsenten persoonallisuuksien että hakukriteereiden yhteensopivuuden. Asiakaspalvelumme tarkastaa jokaisen profiilin, jotta voimme varmistua jäsentemme olevan tosissaan. Eliittikumppanissa jäsenten tietoturva on erittäin korkea. Kunnioitamme myös jäsentemme yksityisyyttä, ja esimerkiksi kuvat ovat vain kumppaniehdokkaiden nähtävissä, eikä niitä ole mahdollista löytää hakukoneilla.

Jäsenet
Eliittikumppanin jäsenet ovat sinkkuja, jotka etsivät aidosti pitkää ja onnellista parisuhdetta. He ovat sivistyneitä ja asiallisesti käyttäytyviä, suurimpana motiivinaan pitkäaikaisen rakkauden ja parisuhteen löytyminen. Suurin osa jäsenistä on ikähaarukaltaan 35-45 -vuotiaita. Naisten osuus jäsenistämme on jonkin verran miehiä suurempi.

Jäsenyydet
Eliittikumppani tarjoaa kolmea jäsenyysvaihtoehtoa: Perusjäsenyys(maksuton) sekä Premium- ja Premium PLUS -jäsenyydet. Perusjäsenyytemme antaa jäsenillemme mahdollisuuden kokeilla kumppaninhakua kauttamme. Perusjäsenen voi tehdä persoonallisuustestimme sekä täydentää profiiliaan ja saa lisäksi päivittäisiä kumppaniehdokkaita sekä ottaa ensi askeleita tutustuaksesi toisiin jäseniimme.

Premium-jäsenenä voit muun muassa kommunikoida rajatta, näet kaikkien kumppaniehdokkaidesi kuvat sekä saat ilmoituksen profiilissasi vierailleista jäsenistä. Premium-PLUS –jäsenenä voit käyttää kaikkia ELIITTIKUMPPANIn ominaisuuksia täysin rajoituksetta. Kaikkien edellä jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi voit tarkastuttaa henkilöllisyytesi, saat myös käyttöösi viestien välitystiedot sekä toimitamme sinulle jopa 20 ”Mitä jos… -kumppaniehdokasta” normaalien kumppaniehdokkaiden lisäksi.

NextLove.fi on eurooppalainen sosiaaliverkosto avioeronneille ja yksinhuoltajille. Mainostaja käsittelee tapahtumat 2 viikon kuluessa.