• Aronia muutti profiilikuvansa 2 vuotta sitten

 • Aronia kirjoitti uuden julkaisun, Aloitus, sivulla Tavallinen laihdutusblogi 2 vuotta sitten

  Kesälomaa on kulunut viikko ja kaksi vielä edessä. Päätin jo keväällä, että loman jälkeen on painoa saatava reilusti alas. Tänään kuitenkin tapahtui kaupan parkkipaikalla jotain ratkaisevaa. Olin pysäköimässä autoani ja menossa ostamaan normaaleja kaloripommejani. Juuri kun olin kääntymässä parkkiruutuun, mopoauto yritti kaahata ohitseni todella läheltä. Mopopoika tuli sitten huutelemaan, että en ollut käyttänyt vilkkua. En ollut huomaavinani koko typerää huutavaa poikaa. Lopuksi se huusi vielä: ”Etkö osaa puhua, saatanan läski!”

  AUTS! Kukaan ei ole minulle huomauttanut ylipainostani, vaikka todellakin tiedän, että sitä on aivan liikaa. Nyt kuulin sen tuon typerän mopopojan suusta ja se jäi pyörimään päässäni. En ostanut kaupasta kuin koirille jauhelihaa ja esikypsytetyt maissintähkät. Olin ajatellut ostaa runsaan aterian, koska enhän ollut syönyt tänään ”mitään” ja kello oli melkein kuusi illalla. Todellisuudessa olin syönyt kuusi croissantia kinkku-juustotäytteellä aamiaiseksi.

  Istuin autossa ja mietin läskejäni. Vaatteet ovat käyneet pieniksi, enkä kohta löydä uusia muualta kuin miesten osastolta. Menin sitten toiseen kauppaan ostamaan kasviksia, raejuustoa ja herkkusieniä.

  Nyt istun kotona ja mietin, miten toteutan laihdutuksen. Parin tunnin aikana on nyt mieleen tulleet seuraavat asiat:

  Herkut pois. Niitä olen syönyt viime aikoina päivittäin ja runsaasti. Jossain tilaisuudessa voin ottaa pienen herkun.
  Ruokaa viisi kertaa päivässä ja paljon kasviksia. Nyt olen syönyt ehkä kerran päivässä ja loput herkuttelua.
  Koirien kanssa vähintään tunnin lenkki joka päivä. Nyt on tekosyynä käytetty vanhaa koiraa, joka ei jaksa pitkää lenkkiä, niin kaksi nuorta koiraakin jää vaille pitkiä lenkkejä. Saavat kyllä liikuntaa peuhatessaan pihalla.
  Kaivan kuntopyörän esiin. Katselen vaikka telkkaria sitä polkiessa. Tekosyynä ollut takapuolen kipeytyminen, mutta laitan tyynyjä ison kasan alle niin eiköhän se helpota.
  Paljon vettä. Sitä toitotetaan jokaisessa laihdutuohjelmassa, niin kai sillä täytyy joku vaikutus olla.

  Eiköhän noilla muutoksilla kilot lähde. Ongelma on tietenkin motivaation pysyminen. Pitäisikö pyytää mopopoikia nimittelemään pari kertaa viikossa?

  IMG_0609

   

 • Aronia rekisteröityi sivustolle 2 vuotta sitten