Selaat arkistoa kohteelle voiskojokumuu.

Syyskuu

7.9.2016 Yleinen

Syyskuu lähteny käyntii. Syksy ei oo tainnu ihan vielä saapua luontoon. Tietty pieniä merkkeä on. Tykkään ite sairaasti syksystä. Ihan vaan niiden värien takia. Syksy on parasta aikaa käydä valokuvaamassa. Täytys yrittää yhdistää valokuvaaminen ja liikunta. Kävelylenkki tulis samalla tehtyä kun lähtee valokuvaamaan. Mulla itelläni on ihan suht hyvä järkkäri kamera. Melkein 10 vuotta jo vanha, mutta saa edelleen tosi hyviä kuvia. Tilasin pari viikkoa sitten netistä myös mun puhelimen kameraan pieniä linssejä. Sain ne tänä aamuna postissa. Kuvanlaatu ei musta ainakaan hirveesti parane, en oikeestaan edes tiiä mikä niissä nyt sitte on erikoista? No samapa tuo, eivät olleet kalliit ja en oo vielä edes päässy niitä kokeilee. Tänää ei kyllä ehi millää enää kuvaamaan. Kohta alkaa työvuoro ja pääsen vasta klo 21.00. Huomenna aamuksi klo 7.00 töihin. Huomenna siis töiden jälkeen voisi ehtiä. Tai siis ehtii kyllä, mutta kuinka paljon laiskottaa ja väsyttää…. Hmm, pitäisi vaan mennä. On luvattu vielä hyvää ilmaa tälle viikolle.

Paino asiassa ei olla edetty. Koko viikonlopun mä söin ja söin ja söin ja vielä vähän söin. Aamulla kävin puntarilla ja PAM, se näytti 86,1kg………….Voi juma mä sanon. Okei, nyt vaan taas ryhdisty! Ei tää sinänsä mulle yllätyksenä tullut……..Tiesin et oon koko viikonlopun syönyt ja en liikkunut tipan tippaa. Ei siis ihme, että kiloja tullut. Mun haaste ja ns. tavoite viikon päähän taisi olla alle 85kg? ööö ei tainnu ihan onnistua, mentiin kilolla toiseen suuntaan!………

Kirjotin tätä postausta jo eilen, eli 6.9. Nyt kello näyttää 6.15 ja pitäs kohta lähtee työmaalle. Mua väsyttää. Ihan sikana. Pitäs koittaa jaksaa lähtee sinne lenkille töiden jälkeen. Miten mä jaksan? täytyy käydä kaupassa vielä ku pääsen, täytyy tehä ruoka… Jos vaikka sitte kävis enne ruokaa, ja heti ku päässy kotiin töistä. Joo niin mä teen. Hmm, saa nähdä miten käy. Nyt vikat kahvit kurkusta alas, vaatteet niskaan ja menoksi.