Selaat arkistoa kohteelle välistä.

Ruokaa, ruokaa ja vielä lisää ruokaa

27.3.2016 Yleinen

Tänää tuli sukuloituu ja käytiin syömässä kunnon pääsiäispäivällinen. Hirveesti ruokaa niinku joka vuosi. Nää päivälliset on sellaset perinteiset sukuistujaiset. Meidän suku ei ole uskonnollinen ja päivällisiin ei liity mitään uskonnollista (monet näin luulevat). Ruokaa siis oli mielettömät määrät. Söin vähemmän mitä yleensä, mutta olo on silti turvonnut ja närästääkin. Tultiin vielä melko myöhään joten lenkkeily jäi tältä päivältä. Se vähän harmittaa…. Huomenna uusi päivä ja uusi yritys. Oli puhetta S:n kanssa, että mentäs vähä pelailee korist jos vain on yhtä hyvä ilma mitä tänään. Pienen lihaskunto treenin vois tehdä myös. Oon joskus aikasemmin hommannu sellasen ku Kayla Itsines workout. Se on tosi hyvä ja dikkaan ite hirveesti koko tyypistä. Tosi positiivinen tyyppi ja timmi-mimmi. Kannattaa esim ig:ssä seurata.

Mun tuleva viikkosuunnitelma taaskin näyttää jotenkin tosi buukatulta. Huominen on onneks vielä vapaata. Huomisen joudun kuitenkin pyhittää koulujutuille. Näyttöviikon suunnitelma tuli opelta takasin ja korjauksia on tehtävä…..aika paljon…. Mä kyllä sen jo arvasinkin. Huomenna siis suunnitelman korjausta, liikuntaa ja ruuan tekoa. Pieni siivouskin pitäisi tehdä ja pistää pesukone pyörimään. Ajattelin käydä myös läpi kaikki treenivaatteeni ja katsoa miltä ne näyttää, kun ovat olleet kaapin pohjalla jo tovin. Tiistaina takaisin harjoittelupaikalle ja se onkin 7h tehokasta työtä ja jatkuvaa menemistä paikasta A paikkaan B ja siitä paikalle C ja jos ehtii niin vielä paikalle D. Päivän jälkeen kouluhommien pariin (jos en maanantaina ole saanut tehtyä suunnitelman korjausta valmiiksi). Työharjoitteluviikkojen arviointilomake täytyisi tehdä valmiiksi. Sillä ei tosin ole vielä kiire mutta seuraavan viikon aikana se olisi saatava valmiiksi. Tiistai illalla sali vuoro ja 9 jälkeen kotiin, suihkuun, kevyt syöminen ja nukkumaan. Keskiviikko näyttää aika samalta. Ja torstai. Kesätyöhakemuksiaki pitäs laittaa eteenpäin. Juuri ennen tänne kirjoittamista päivitin mun CV:n ja se on valmiina lähtemään eteenpäin.  Kirjoittelen tänne vielä tarkempia juttuja päivistäni.

Olen ajatellut palkita itseni kun olen pudottanut 5kg. Tarvitsen ehdottomasti uudet treenihousut. Oon ajatellu makeen näkösiä Niken housuja. Sen lisäksi treenitopin ja kengät. Kengät on ollu jo kauan tiedossa, mutta en oo saanu aikaseks tilata niitä. Sitte mun tarttis laittaa rahaa pikkuhiljaa säästöön….tai vaan pokkana ostaa seuraavista tulevista rahoista…..WEEKEND lippu. S haluis kans mukaan, mutta katsotaan nyt riittävätkö varamme. Kesään mennessä kun saan pudotettua 10-15kg niin kelpaa reivaa festareilla. Olin viime vuonna ja oli ehkä paras festari missä oon ikinä ollu. Tää musa sopii vielä sairaan hyvin treenaamiseen. Ei muut ku reivaa!